Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@11:13:01 GMT

انتشار نخستین طراحی‌های «رولینگ» از «هری پاتر»

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۵۸۶۲

انتشار نخستین طراحی‌های «رولینگ» از «هری پاتر»

نخستین نقاشی‌هایی که «جی. کی. رولینگ» برای به تصویر کشیدن «هری پاتر» خلق کرده بود منتشر خواهند شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از گاردین، زمانی که «جی. کی. رولینگ» کتاب «هری پاتر و سنگ جادو» را نوشت، شخصیت‌ها را فقط به واسطه کلمات خلق نکرد، او برای این شخصیت‌ها تصویرگری هم کرد.

این نقاشی‌ها در زمان چاپ کتاب در آن منتشر نشدند، اما اکنون به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد انتشار این کتاب در نسخه چاپ جدید به همراه داستان منتشر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این نقاشی‌ها «هاگرید»، پروفسور «آلبوس دامبلدور» و «پروفسور «مک‌گوناگل» را در کنار یکدیگر به تصویر کشیده و پنج نقاشی کوچک نیز «خیابان دیاگون» را به نمایش گذاشته است.

تمامی این نقاشی‌ها نخستین احساسات «رولینگ» را نسبت به شخصیت‌هایی نشان می‌دهند که اکنون برای کودکان سراسر جهان شناخته‌شده هستند. تاکنون بیش از ۵۰۰ میلیون نسخه از مجموعه کتاب‌های «هری پاتر» در سراسر جهان به فروش رسیده و به ۸۰ زبان جهان ترجمه شده است.

کتاب «هری پاتر و سنگ جادو» ماه آینده به مناسبت سالگرد انتشار، به همراه طراحی‌های دهه ۹۰ «رولینگ» و جلد مشهوری که در سال ۱۹۹۶ توسط «توماس تیلور» یک طراح تازه‌کار خلق شده است به چاپ می‌رسد.

«تیلور» که اکنون ۴۸ ساله است می‌گوید: «اغلب از من می‌پرسند آیا زیر فشار و استرس برای طراحی جلد نخستین نسخه کمر خم کرده‌ام؟...، اما این سوال برای این به وجود می‌آید که این روز‌ها به سختی می‌توان دورانی را تصور کرد که کسی هیچ اسمی از «هری پاتر» نشنیده باشد. من در سال ۱۹۹۶ دانشجوی رشته هنر بودم، به تازگی فارغ‌التحصیل شده بودم و برای پیدا کردن نخستین تجربه تصویرگری تلاش می‌کردم.»‌

نسخه جدید کتاب «هری پاتر و سنگ جادو» به مدت یک سال برای فروش ارائه خواهد شد و شامل توضیح درباره رازی می‌شود که مدت‌ها ذهن علاقه‌مندان به این داستان را مشغول کرده است. زمانی که «تیلور» در سن ۲۳ سالگی برای طراحی انتخاب شد، از او خواسته شد بر روی جلد پشتی کتاب تصویر یک جادوگر را طراحی کند.

«تیلور» می‌گوید برای خلق این جادوگر قصد داشته پدر به اصطلاح جادویی خودش را به تصویر بکشد، مردی به نام «رابرت» با کلاهی نوک‌تیز و یک پیپ بزرگ.

به گفته این تصویرگر، سوالاتی همچون «این مرد کیست؟»، «آیا رازی در این میان وجود دارد؟»، «آیا این سرنخی برای اتفاقی است که در کتاب‌های بعدی اتفاق خواهد افتاد؟» و «چه چیزی در جیب کت این جادوگر مرموز وجود دارد؟» در ذهن خوانندگان به وجود آمده بود.

«تیلور» می‌گوید با انتشار تصویر این جادوگر روی جلد کتاب فرضیات مختلفی به وجود آمد و موجی از نامه‌ها و ایمیل‌ها روانه «بلومزبری» شد تا این‌که از او خواستند تصویر «آلبوس دامبلدور» را جایگزین این جادوگر کند.

«تیلور» در گفت‌وگویی به یکی دیگر از سوالات طرفداران این کتاب پاسخ داد. "در جیب این جادوگر چه چیزی قرار داشت؟ " این تصویرگر بیان کرد: «فکر می‌کردم شاید یک جوجه تیغی باشد... شاید چیزی باشد که به آن نیاز داشته باشد. فکر نمی‌کردم این نقاشی به اثری مهم تبدیل شود که تمام زندگی تحت تاثیر آن باشم. فکر می‌کردم نخستین اثرم به طور کاملا فراموش شود.»

در ماه مارس امسال یک کتاب بسیار سالم از نخستین چاپ «هری پاتر و سنگ جادو» در یک مزایده به قیمت ۶۹،۰۰۰ پوند فروخته شد. فقط ۵۰۰ نسخه از چاپ اول این کتاب در سال ۱۹۹۷ منتشر شد که ۳۰۰ نسخه از آن به کتابخانه‌ها و مدرسه‌ها ارسال شد و باقی به کتاب‌فروشی‌ها عرضه شدند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: هری پاتر رولینگ هری پاتر و سنگ جادو نقاشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، خانه کتاب و ادبیات ایران و انجمن سینمای جوانان ایران به‌منظور رشد و اعتلای فرهنگ و هنر ایران اسلامی به‌عنوان عناصر هویت ملی و ترویج کتاب و کتاب‌خوانی، همچون سال‌های گذشته، در چهل‌ و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران از فیلم‌ و فیلم‌نامه‌های تولیدشده با موضوع «کتاب و کتاب‌خوانی، صنعت نشر، اقتباس ادبی، پاسداشت و سرگذشت مؤلفان، ناشران و خادمان حوزه نشر» تجلیل ویژه به عمل می‌آورند.

بر این اساس فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» در چهل‌ و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران منتشر شد. در ادامه متن فراخوان را می‌خوانید:

خانه کتاب و ادبیات ایران و انجمن سینمای جوانان ایران به‌منظور رشد و اعتلای فرهنگ و هنر ایران اسلامی به‌عنوان عناصر هویت ملی و ترویج کتاب و کتاب‌خوانی در «چهل‌ و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران» از فیلم و فیلم‌نامه‌های تولیدشده با موضوع «کتاب و کتاب‌خوانی، صنعت نشر، اقتباس ادبی، پاسداشت و سرگذشت مؤلفن و ناشرین و خادمین حوزه نشر» تجلیل ویژه به عمل می‌آورد.

در سومین روز جشنواره با عنوان «روز کتاب و سینما» آثار برگزیده به نمایش در خواهد آمد.

در مراسم اختتامیه جشنواره، «جایزه بزرگ کتاب و سینما» و «تندیس چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران» به برگزیده برتر اهدا و برگزیده «حمایت از تولید فیلم اقتباسی» در هفته کتاب اعلام خواهد شد. جوایز برگزیدگان دوم و سوم در «روز کتاب و سینما» اهدا خواهد شد.

مقررات فراخوان به این شرح است:

کتاب، کتاب‌خوانی، ارکان صنعت نشر و یا اقتباس از یک کتاب می‌تواند محوریت موضوع آثار باشد و اقتباس از آثار ایرانی در اولویت قرار دارد.

آثار کوتاهی که در این بخش می‌توانند حضور داشته باشد شامل فیلم‌های داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی و فیلم‌نامه‌های اقتباسی داستانی، مستند و پویانمایی است؛ کلیه آثار راه یافته باید مرتبط با ارکان صنعت نشر و یا اقتباس از یک کتاب ایرانی و مولف یا مترجم ایرانی باشد. حداکثر زمان برای آثار ۳۰ دقیقه است.

جوایز بخش ویژه «کتاب و سینما»

۱. تندیس جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران و مبلغ پانصد میلیون ریال به عنوان برگزیده اول

۲. لوح افتخار و مبلغ دویست میلیون ریال به‌عنوان برگزیده دوم

۳. لوح افتخار و مبلغ یکصد و پنجاه میلیون ریال به‌عنوان برگزیده سوم

حمایت از تولید فیلم اقتباسی

• برگزیده یا برگزیدگان بخش فیلم‌نامه اقتباسی؛ لوح و حمایت از تولید فیلم اقتباسی داستانی، مستند و یا پویانمایی (بنا به شیوه‌نامه نگارش فیلم‌نامه کوتاه اقتباسی) تا مبلغ چهار میلیارد ریال (حمایت مشترک خانه کتاب و ادبیات ایران و انجمن سینمای جوانان ایران) اهدا خواهد شد.

این جایزه صرفاً برای تولید فیلم (فیلم‌سازان حرفه‌ای) اهدا خواهد شد و در صورتی که فیلم‌نامه‌نویس، توانایی تولید فیلم حرفه‌ای و یا خود تمایل به تولید فیلم نداشت؛ فیلم‌نامه توسط معاونت تولید انجمن سینمای جوانان ایران جهت تولید فیلم حرفه‌ای خریداری خواهد شد.

- تاریخ تولید آثار باید پس از فروردین ۱۴۰۱ بوده و در دوره‌های پیشین جشنواره ارایه نشده باشد.

-از نظر تعداد آثار ارسالی محدودیتی وجود ندارد.

- داوطلبانی که آثار خود را جهت شرکت چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ارسال کرده‌اند، نیازی به ارسال مجدد آثارشان ندارند ولی ثبت نام برای این دسته از داوطلبان در بخش «کتاب و سینما» الزامی است.

- ثبت نام در مسابقه تنها از طریق امکان‌پذیر است، بنابراین لازم است درخواست کنندگان فرم تقاضای شرکت در این مسابقه را تکمیل کرده و کد ثبت‌نام دریافت کنند.

- تکمیل فرم تقاضای شرکت در مسابقه به معنای قبول مقررات اعلام شده است.

- انتخاب و داوری این بخش به صورت جداگانه انجام می‌شود.

شرایط فنی آثار راه‌یافته به مسابقه

- تمامی آثار ارسالی صرفاً به صورت فایل دیتا به دبیرخانه جشنواره ارایه گردند.

آثار بایستی در قطع Full HD و لزوماً با مشخصه فریم‌ریت‌های ۲۴Pو حداقل حجم Mb ۷۵۰ و حداکثر Gb ۶ به دفتر جشنواره تحویل داده شوند.

فرمت‌های قابل پذیرش:

MOV (Apple Proses ۴.۲.۲ یا ۴.۲.۰) *

MPEG-۲ (۵۰mb/s حداقل بیت ریت ۲۵ و حداکثر) *

MPEG-۴ (۵۰mb/s حداقل بیت ریت ۲۵ و حداکثر) *

تذکر مهم:

• صاحبان آثار تولید شده به شیوه صدای فراگیر (۵.۱) می‌توانند نسخه مربوطه را به همراه نسخه صدای استریو به دبیرخانه جشنواره ارائه نمایند.

• بدیهی است به علت فراوانی آثار و محدودیت زمانی، فرمت‌های متفرقه یا فایل‌های دارای اشکال، در مرحله انتخاب آثار شرکت داده نخواهند شد.

• شرایط فنی زیرنویس: زیرنویس انگلیسی آثار باید به صورت یک‌پارچه با خود تصویر (Merge) شده باشد؛ همچنین پیشنهاد می‌شود برای تمامی آثار از فونت Arial black در اندازه ۳۶ با رنگ زرد و حاشیه (Stroke) مشکی استفاده گردد.

• همه آثار پذیرفته شده در بخش سینمای ایران جشنواره بین¬المللی فیلم کوتاه تهران، باید دارای عنوان‌بندی به زبان فارسی باشند.

• نام مولف و مولفین و اثر اقتباسی و منابع پژوهشی (فیلم‌های مستند) در عنوان‌بندی می‌بایستی ثبت شده باشد.

گاه‌شمار جشنواره

تاریخ پایان ثبت نام در درگاه جشنواره: یکم مرداد ۱۴۰۳

تاریخ پایان بارگذاری آثار: یکم امرداد ۱۴۰۳

اعلام فیلم‌های راه‌یافته به بخش مسابقه‌: از نیمه دوم شهریور ۱۴۰۳

نتایج بازبینی فقط از طریق سایت اختصاصی جشنواره به نشانی www.tisff.ir و www.iycs.ir و https://www.ibna.ir/ اعلام می‌شود.

زمان آغاز جشنواره: ۲۷ مهر ۱۴۰۳

آیین پایانی جشنواره: ۲ آبان ۱۴۰۳

نشانی دبیرخانه:

تهران، میدان ونک، خیابان گاندی جنوبی، خیابان نوزدهم، شماره ۲۰، دبیرخانه چهل و یکمین دوره‌ی جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران

کدپستی: ۱۵۱۷۸۷۳۸۱۱

تلفن: ۸۶۰۸۴۸۵۱ - ۸۶۰۸۷۶۰۳

سایت ثبت نام: www.festival.iycs.ir

سایت جشنواره: www.tisff.ir

پست الکترونیک: iycs.fest@gmail.com

کد خبر 6094395

دیگر خبرها

  • بدرود آقای پل استر
  • انتشار اعلان نمایشگاه کتاب
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • جواد افهمی با یک رمان در محور مقاومت به نمایشگاه می‌آید
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟